• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
26°

Kırıkkale'de 13 ev soyuldu

Emniyet Müdürlüğü verilerine göre Kırıkkale genelinde malvarlığına karşı işlenen suçlarda 2024 yılı Nisan ayında 114 olay meydana gelmiş, 61 şahıs yakalanarak 1 şahıs tutuklanmış, yapılan çalışmalar sonucunda olay aydınlatma oranı 70 olarak belirledi.


İl merkezinde 2024 yılı Nisan ayı içerisinde olay aydınlatma oranı 54 olurken, toplam 13 evden hırsızlık olayı gerçekleşti, bu olaylar da 6 şahıs yakalanırken 1 şahıs tutuklandı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Evden hırsızlık olaylarının yaşanmaması adına vatandaşlarımızın alacakları basit önlemlerle evden hırsızlık olaylarının önlenebileceği, gerek vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılığı gerekse alacağımız önleyici tedbirler sayesinde evden hırsızlık vakalarındaki artışın önüne geçilebileceği değerlendirilmektedir. Öte yandan Nisan ayı içerisinde 24 dolandırıcılık olayı meydana gelirken, 14 şahıs tespit edildi, 1 şahıs yakalandı. Bu konular ile ilgili özel tedbirler alacağımızı tüm hemşerilerimizin bilmesini isteriz. Kendilerinden önemle ricamız; güvenli olduğundan emin oldukları internet siteleri üzerinden alışveriş yapmaları, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp telefonla arayarak para, altın, hesap numarası, banka şifreleri isteyenlere itibar etmemeleri gerektiğidir" dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Bizans dönemine ait 47 sikke ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

VALİ BÜLENT TEKBIYIKOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJİ

İlginizi Çekebilir

Altını olanlar dikkat!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38676

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#